Make your own free website on Tripod.com

Usluge iz matice

Popunjavajuci sledeci upitnik mozete nam pomoci da realnije sagledamo vase potrebe! Navedene kategorije delatnosti u adresaru su inicijalne, odnosno nase sagledavanje vasih mogucih potreba za odredjenom vrstom usluga iz matice.
Vi najbolje znate sta vam je potrebno.


Koje vrste usluga iz matice su vam potrebne:

Advokatske kancelarije Prevodioca, sudski tumaci
Privatne klinike Stomatologa
Agencija za obezbedjenje Turisticke agencije
Agencije za promet nekretnina Autoprevoznici
Narodna medicina Licna nega
Gradjevinari Osiguranje
 

    

Travari

Farmaceutske kompanije i savremeni travari duguju veliku zahvalnost drevnim travarima koji su ispitivali svojstva razlicitih biljaka i pazljivo pratili rezultate njihove primene. Na osnovu iskustva, travari su otkrili da neke biljke lece, a da su druge stetne. Savremena labaratorijska istrazivanja dovela su do osnovnih postavki biohemije i razumevanja mehanizama dejstva biljnih sredstava. Hiljadugodisnje iskustvo u lecenju biljem, time je dobilo naucnu verifikaciju.

Majka priroda je farmaceut, a listovi, kora, zrnasti plodovi, cvetovi, seme i koren biljaka su njeni lekovi. Biljni lekovi, ili botanicki preparati, mogu da se koriste u lecenju skoro svakog decjeg oboljenja, s tim ato su oni cesto jevtiniji, bezbedniji i delotvorniji od sintetikih lekova. Naravno, da biljni lekovi ne mogu da zamene lekove koji se izdaju na lekarski recept, ili one u slobodnoj prodaji, ali u mnogim slucajevima mogu da posluze kao dopuna konvencionalnom nacinu lecenja lekovima.

Priroda nas okruzuje i ocekuje od nas da zivimo sa njom u skladu. Bogatstvo koje cini lekovito bilje u srbiji daje nam mogucnost da svaki nas dom ima bar deo tih prirodnih vrednosti u obliku MALE BILJNE KUCNE APOTEKE. Prirodnu apoteku cine lekovite biljke poznate kako u narodnoj, tako i u zvanicnoj medicini. One sadrze sastojke koji osiguravaju dobar farmakoloski efekat. Kontaktirajte travare, kako bi prema vasem zdrastvenom stanju, dobili pravi savet u vezi sastava kucne biljne apoteke.

  Sta kazu neki od nasih posetilaca:
 • ja vam se zahvaljujem puno sto ste se potrudili i te mi adrese od travara pronasli. Ali ja neznam dali ste u mogucnosti da pronadete mi adrese i brojeve telefona travara iz Bosne. Posto ja zivim u Holandiji i tesko mi je da dodem do tih travarskih agencija?
  Unaprijed vam puno hvala s postovanjem, Sanja
 • Interesuje me da li imate saznanja o G-dji Nadi Ivkovic, koja se bavi spravljanjem cajeva. To je jedini podatak koji znam. Prijatelji su me zamolili da nadjem adresu, ukoliko je moguce.
  Pozdrav Zorica
 • Postovani gospodine Maksimovic, hvala na tako brzom i preciznom odgovoru. Zelim Vam prijatan dan
  S postovanjem D.Cerovic
 • izvini sto ti se jos nisam zahvalio na adresi travara ali sada koristim priliku za to i nadam se da ce biti od koristi...
  puno srece u daljnjem radu Veljko Savic Pula

Podrzite nasu mrezu

© 2006 Zoran Maksimović